glashusetihäljarp.blogg.se

Med detta hus vill jag och min man skapa ett fantastiskt boende där vi kan bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär, minska vår miljöpåverkan och kunna vistas ute större delen av året. Vi flyttar till Häljarp fysiskt men vädermässigt flyttar vi till norra Medelhavet.

Trafikkaos i Häljarp

Kategori: Bilder

Om ni läst HD så har ni sett att Häljarp har trafikkaos sedan motorvägen stängdes av i torsdags kväll. För vår del blev det påtagligt, vi bor ju bara en liten bit därifrån. Vi bor mellan Saxtorpsskogen och Häljarp utmed Barsebäcksvägen. Från Lundåkra trafikplats är trafiken omdirigerad runt Saxtorp till Asmundtorp och sedan tillbaka till Landskrona. Och det är bara boende och byggtrafik som får köra utmed Barsebäcksvägen till Häljarp men vi har sett stora lastbilar, tyskar, danskar, finnar, norrmän, litauer, holländare, italienare, slovaker etc. Och många kör som om de körde på motorvägen, på en 70 väg som inte är särskilt bredd. Folk är helt galna. Vi brukar kunna gå och cykla längs vägen men nu är det rena självmordet att gå för långa sträckor.
https://www.hd.se/2017-08-11/brobytet-en-kamp-mot-klockan

Vi var och tog lite bilder kring vägarbetet...

Konstigt att se en tom motorväg

Vi gick 16 km igår, bla gick vi till tomten och där hade byggelen blivit installerad. På måndag kommer de och installerar byggvattnet. I slutet av nästa vecka så preparerar de det sista av gruset. Sedan kör vi igång v. 34 med att forma sargen till glashuset. Nu så....
Kommentera inlägget här: