glashusetihäljarp.blogg.se

Med detta hus vill jag och min man skapa ett fantastiskt boende där vi kan bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär, minska vår miljöpåverkan och kunna vistas ute större delen av året. Vi flyttar till Häljarp fysiskt men vädermässigt flyttar vi till norra Medelhavet.

Sopberget..

Kategori: Bilder

Får alltid lite ångest av att åka till återvinningscentralen, det är alltid så mycket folk där och det är otroligt hur mycket vi människor slänger. Visst är det bra att vi slänger vårt avfall på rätt plats men vi slänger alldeles för mycket. Två helger har vi kört överblivet byggnadsavfall till tippen och det är fullt med bilar och folk på plats. I går körde vi mellan 9-14 så det blev några vändor och då hinner man se en del.
Likaså är det när man bygger hus, det blir en del överblivet material som går åt. Har funderat en del på detta och det är här vår negativa miljöpåverkan som husbyggare är som störst. Vi försöker göra något gott av det och väljer att köra allt själv och sortera det på tippen istället för att det slängs osorterat i en container. Ett litet steg i alla fall.

Kommentera inlägget här: