glashusetihäljarp.blogg.se

Med detta hus vill jag och min man skapa ett fantastiskt boende där vi kan bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär, minska vår miljöpåverkan och kunna vistas ute större delen av året. Vi flyttar till Häljarp fysiskt men vädermässigt flyttar vi till norra Medelhavet.

Första veckan avklarad....

Kategori: Bilder

Det går undan som attan... i mer än 3 år har vi levt med vår dröm, vi har funderat, undersökt och ansökt utan att se några fysiska resultat. Nu formligen exploderar bygget och det går undan som attan :)
Ingen av oss hade trott att vi var tvungna att höja marknivån så mycket, i veckan har vi höjt ca 1 meter där huset ska stå. Tomten börjar också synas, i alla fall syns tomten bättre än tidigare. När all sly forslas bort ser man nu var marken tar vid. Vi visste sedan tidigare att det är nivåskillnader men inte riktigt var på tomten. Det syns mer och mer så nya ideér tar form. Kul! Drivadan, glashusleverantören har påbörjat tillverkningen av stålbalkarna, leverans om ca 6-8 veckor. Både rörmokare och elektriker kommer och kopplar på sina delar när det behövs, som sagt nu går det undan.
Kommentera inlägget här: