Uppdatering....

Då har mars gått och den slutade med att luften gick ur oss...återkommer till det längre ner.
Arbetet med konstruktionsritningar går framåt, fast kanske inte så fort som jag skulle vilja....men vi är på sluttampen. Vi har många telefonsamtal fram och tillbaka med våra leverantörer och vår mentor. Förberedelserna till det tekniska samrådet är nästan klara, vi har bara byggförsäkringsfrågan kvar....det ska vi ta tag i till helgen. Likaså alla avtal med våra leverantörer ska skrivas till helgen. När kommunen godkänt alla dokument och våra förklaringar så startar vi bygget vilket vi räknar med någon gång i maj.
 
Jo, i slutet av mars fick jag ett samtal från vår hyresvärd, de vill flytta tillbaka tlll deras hus, alltså det vi bor i. Vi fick till juli-augusti på oss att flytta. Luften gick ur oss....Olof har haft det tufft en period på jobbet (närmare bestämt 6 mån), vi jobbar mycket båda två, både på jobb och med huset och så mitt i allt behöver vi leta efter ett nytt boende. I två veckor letade vi boende men ingen var intresserad av att hyra ut på så kort tid (6-12 mån). Som tur är så har vår byggare fler bostäder som han hyr ut och det blir ett ledigt första veckan i maj. Så vi har tillbringat alla lediga stunder med att packa de senaste veckorna och nu flyttar vi om några veckor till ett tillfälligt boende igen.....men om vi ska se något ljust i det hela så slipper vi detta hus som vi tycker är sååå mörkt. Nu flyttar vi ut ur skogen och detta mörka hus. 
 
Olof har sagt upp sig från sitt nuvarande uppdrag och ska på ny intervju nästa vecka. Jo han är kvar på Ikea men ska få nytt uppdrag. Så livet fortsätter fast i lugnare tempo (i alla fall på jobbet) 
 
Må gott tills vi hörs igen!
Sanne