Gårdagen...

slutade i (lite) besvikelse. Från början visste vi inte riktigt om vi ville ha slipat betonggolv eller stora klinkerplattor på golvet men tanken processades fram och vårt val blev till slut polerat betonggolv. Vi har hört oss för i olika forum efter en duktig hantverkare men det har varit trögt. Och nu brinner det i knutarna, vi gjuter plattan nästa vecka och då behöver vi veta vilket underlag som behövs. Och äntligen fick vi tag på en igår. Det tråkiga är att det visade sig att vi är lite för långt i processen, det skulle kosta oss alldeles för mycket pengar för att få ett snyggt golv som håller.
Så det lutar åt 120x60 klinkerplattor....får se till att hitta några riktigt snygga! Så klinker frågan är fortfarande i gång :)
Igår lades armeringsmattan, i flera lager på vissa ställen. Idag har elektrikerna varit flitiga och lagt ut ca hälften av alla rör och ledningar. Likaså har byggarna lagt ut all makadam och sten för att fylla upp ännu mer till 3 meter över havsnivån, paddat allt och byggt upp formen för att gjuta samma golv på uteplatsen i glashuset.