12-timmarspass på bygget

Vet inte hur många timmar i veckan vi lägger på bygget men det blir säkert en heltidstjänst var, 3-4 timmar på vardagskvällarna och många timmar på på helgen. Igår städade vi taket, inne i glashuset och körde som sagt några vändor till tippen! Det blir 1-2 vändor idag också.
Det syns inte riktigt på bilden men det är 40 cm höjdskillnad på taket här. Ena delen ska bli trädgård, den andra ska vi ha som sällskapsyta/vardagsrum/lounge.
Mot väster är det likadant, två olika nivåer men det är bara 10 cm skillnad. Här ska ena delen var trädgård och den andra gym.
Så här blir golvet på taket, i gästrummet/kontoret, klädkammaren och kallskafferiet. I garaget blir det likadana plattor men 30x30 cm istället för som här 60x60.
Vi hann också med att påbörja surjordsrabatten. Hoppas få klart den idag för vi måste få ner växterna snart! Kommer att flytta runt på dem sedan när trädgården tar form!
Målarna är klara med vardagsrum och kök nu. Det sista lagret färg på väggarna ska vi själva måla! Nu är det bara trappan, kallskafferi, groventre, förråd och garage kvar att fixa tak och måla i, ca 55 kvm.
I morgon kommer Kulletorp golv och lägger betonggolvet i huset. Så målarna kommer först i slutet av veckan också fortsätter!