glashusetihäljarp.blogg.se

Med detta hus vill jag och min man skapa ett fantastiskt boende där vi kan bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär, minska vår miljöpåverkan och kunna vistas ute större delen av året. Vi flyttar till Häljarp fysiskt men vädermässigt flyttar vi till norra Medelhavet.

En massa bilder..

Kategori: Bilder

Lite bilder från gårdagen
Stora badrummet klart, bara fogning kvar! I alla fall när det gäller kakelsättningen!
I tvättstugan är golvet lagt
I morse började vi ta bort primern i lilla bad pga fuktskadan
Trappan färdigmonterad och nästan klar! Bara innehållet i trappstegen som fattas. Vi kommer lägga tillfälliga trappsteg så längeHuset är nästan färdigputsat, vi har en vägg kvar och en vägg som vi måste göra om pga att vi måste fylla upp västra väggen så att vi linjerar glashuset! Det blir bra, eller hur! De flesta gillar den svarta färgen men inte alla!
Lars och Rasmus kommer inte att bli klara idag. De kommer tillbaka på måndag för att montera det sista. Det jäklades lite igår för dom men de har rätt inställning, problem är till för att lösas! Vi har fått kapa av lite på olika ställen så att husen passar tillsammans. Det är dock inget som förändrar varken utseende eller konstruktion. Ett stängt glashus är en annan upplevelse än vi haft sedan vi fick upp långsidorna i höstas! En ny känsla och fas i husbygget!Kommentera inlägget här: