Påsken kom och gick förbi...

Som jag berättat om tidigare så hade vi familjen från Dalarna här över påsk. Vi kämpade in i det sista för att bli klara med golvet i glashuset. Vi blev klara precis innan de kom vid 21.30 torsdag kväll, skärtorsdagen. Så hår blev resultatet på bottenplan
Inte något nytt men en massa nya krukor
I tisdags kom vår gode vän Martin på besök, hela onsdagen jobbade Olof och Martin med uteduschen. Tack för hjälpen Martin! Nu ska vi bara få till rördelarna samt blandaren! Inget avancerat men ack så härligt att kunna ta en dusch i glashuset!
Ett par, tre frukostar har det blivit i östra trädgården, härlig morgonsol och värme i denna hörna!
I helgen planterade jag ut paprikor och chilli. De har fått bo i ett litet "växthus" och det har gått bra!
Idag, 23 april , har jag planterat ut gurkplantor. Något av ett experiment eftersom gurkplantor behöver sisådär 8 grader på natten och framöver kommer graderna droppa ner till under 6 på natten. Men det har ju gått bra med tomaterna så jag räknar med att även gurkplantorna ska klara ner mot 5-6 grader då vi har lite varmare i glashuset.
Trappan fick sig en makeover igår, eftersom vi fortfarande inte bestämt oss för hur den ska vara så har vi klätt in trappan med mattor.
Jag har planterat, omplanterat, och utplanterat! Vi håller på att "bo in trädgården". Många sittplatser, planteringsplatser och uteplatser!
Tomater, tomater, tomater....sommartomater, vintertomater och såklart många tomater!


Återkommer så snart jag kan med mer nyheter!
Sanne