Studentbesök...

I fredags fick jag besök av ca 25 studenter och två lärare. Studenterna kom från Alnarps lantbruksuniversitet, en av deras kurser är att rita och komponera en vinterträdgård. De har vårt glashus och ett annat projekt i Köpenhamn att välja mellan. Vi får se hur många förslag vi får, det ska bli mycket intressant att få ta del av deras skisser och växtförslag.


Vi märker av allt byggdam efter bygget. Både inne i huset och framförallt i glashuset. Det här tänker man inte på förrän man provat ett nytt hus, det var likadant när vi byggde huset i Helsingborg. Första året är det mycket damm i ventilationssystemet som yr omkring.
I glasrutorna (glashuset) samlas det skräp och flugfän så helgen ägnades åt att damsuga och torka alla de ytor vi kom åt i glashuset. Fint blev det (utan bild). När det blir lite varmare ska vi testa proffsiga fönsterputs maskinen :)
I helgen blev vi nästan av med en sak till på "att göra" listan. Två av tre badrumsspeglar kom på plats. Den tredje fixar vi inte med två par händer, vi måste ha ett par till för att klara en 180x90 cm spegel utan att riskera ett missöde.
Lilla toa
Gästbadrummet

Det snöade ymnigt i helgen, både lördag och söndag här i Skåne. Vi var ute på långpromenad båda dagarna där jag tog några helbilder på huset.Taket är helt täckt av snö...inbäddat!

Ha en härlig vecka!