Ambitionen finns att skriva lite oftare...

men tiden räcker inte till! I alla fall inte med allt det jag vill göra!
Vi hann med trädäcket förra veckan! Och vi är nästan färdiga med planken också...det fattas en planka och några reglar men dessa kommer upp i morgon. Det har regnat sedan i morse så vi har mest gjort saker inomhus idag. Dock är Olof iväg och hämtar kanstensblock som vi har fått av en kompis! Dessa ska ligga utmed södra tomtgränsen så att vi inte får in allt som växer på grannens mark.
Ett trappsteg ner blev det...
Fiskarna har kommit ut och de verkar trivas fin, fint! Jag har också hunnit med att impregnera trädäcket vilket tog en heldag!
Nordens olivträd, silverpäron! Ramen som Olof tillverkat är för att skydda fiskarna från fåglar.
Ännu en av vyerna på huset som vi inte ser dagligen. Däremot ser våra grannar den varje dag :)
Vi har satt upp en segelduk i västra trädgården. Kvällssolen är ganska skarp så vi testar och ser om vi vill ha det så här, annars tar vi bort den. Sikten ovanifrån försvinner ju på detta vis och det är lite synd.
Nästa projekt är att få till flera pergolor. Det ska gå en ner till den kommande kattgården. Men för att kunna anlägga pergolan måste vi flytta en massa saker som just nu är i vägen, mitt lusthus bla! Så vi måste städa södra sidan med allt bygg- och anläggningsmaterial först för att få tillgång till lite markyta.

Förebilder...nästa gång får ni se efterbilderna!
Innan hösten är slut ska vi även fixa till entrén! Plattor ska anläggas från parkeringen fram till västra ingången och runt huset till södra ingången. Ovanför plattorna ska en pergola byggas. Den ska gå från västra dörren till södra dörren med en liten "flygel" som ska gå ner till den framtida poolen. Det är lite bråttom att få till stenläggningen då det är svårt för den äldre generationen att gå på makadamen. Ja, om jag ska vara ärlig är det inte så lätt heller om man inte har fotriktiga skor :)
Det var lite för denna gång. Förhoppningsvis får jag till ett inlägg tidigt nästa vecka då Olof börjar jobba igen...
Sköt om er så länge!
Sanne