Inser att det var ett tag sedan jag skrev något....

Vet inte om bloggen fyller något syfte längre nu när vi har byggt färdigt men när jag ser besöks statistiken så måste jag erkänna att ni verkar intresserade av vad som händer hos oss...klicka gärna på gilla så vet jag att ni vill att jag fortsätter :)
Det har hänt en del sedan sist, inte bara med trädgården utan också runt omkring! Max fick FORL, en förrädiskt tandinfektion där emaljen skadas och tanden bryts nära tandköttet vilket leder till stor smärta för katter! Han blev av med alla tänder utom hörntänderna och de fem nedersta tänderna där fram. Några tuffa veckor för honom men nu äter han på bra igen

Vi har nästan blivit klara med rabatterna i östra trädgården, några kiwi som ska planteras men det blir nog inte förrän nästa år.


Passionsfrukt

Vinstock och passionsblomma

Nerium (Oleander) och jasmin

Vi har skördat vår första gurka....

Och tomaterna fortsätter växaOch squashen blir större och större, det är en väldigt vacker växt tycker jag!

Chili och paprika i västra bädden

Ute har vi kämpat på med odlingsbäddarna, jag har byggt, Olof gräver, skyfflar och fyller på med jord. Första klar och jag planterade potatisen igår så om ca 10 veckor har vi potatis
Nästa bädd frösår jag. Det får bli rödbetor, bönor och diverse. Tredje bädden tror jag blir klar i helgen. Den kommer att fyllas med sparris!
Samtidigt som allt nytt händer så måste jag ju fortsätta underhålla och vattna det vi redan planterat. Så jag hinner inte med så mycket som jag skulle vilja....ett vanligt fenomen antar jag!

Ha det gott! Sanne