Vi sliter för att bli klara i tid...

Igår kom firman som ska leverera sten till bänkskivorna i köket, porslinet till badrummen och fönsterbrädorna. Tyvärr har de inte fått materialet från Spanien så det börjar bli tajt med tid. Fastän Mille på WM kök beställde materialet innan midsommar....För om vi inte får till alla skivorna så kan rörmokaren inte installera vatten och då går inte besiktningen igenom. Håll tummarna!
Taket är nästan klart...bara lite kvar upp på kanterna i väster...är supernöjd hur det blev med trapporna så här kommer bilder tagna på närmare håll


Daniel på Kakelfirman Landberg, har påbörjat gästbadrummet, väggarna blir klara på torsdag då vi fattas 6 plattor! Och nej, jag har inte snålat när vi beställde men det gick åt mer spill i vårt badrum...så kan det gå!

Micke, elektrikern, kommer idag att installera det sista i ventilationspannan (från/tilluftsvärmepump) idag och så kommer Vassil att montera skjutdörrsgarderoben så att vi döljer hela schabraket. Här har jag snyggat till golvet...
Är nöjd med designgolvet, det är så mycket liv i det
Och så har jag och Olof legat på knä stora delar av gårdagen....odlingsbänkarna börjar ta form och plattsättningen fortlöper, vi försöker göra så mycket innan solen ligger på i söder för då blir det olidligt varmt närmast glasen....vi försöker följa skuggorna......fortsättning följer!