Helgen går mot sitt slut.....

och vi har jobbat för att förbereda det som ska hända inom de närmaste veckorna.
Olof har slipat följande rum; stora badrummet, tvättstugan, lilla badrummet, garaget och penthouset. Dessa har inte fått flytgolv än eftersom vi inte hann med det innan Flytgolv kom i veckan. Stora bad, tvättstugan och lilla bad ska flytas nästa vecka, resten flyts när kaklet ska läggas. Våtrummen görs av Landbergs kakel. Resten görs av Jaceks killar.
Jag har sorterat och burit trä. Det börjar se bättre ut på tomten, fast det är fortfarande en hel del kvar som ska sorteras och köras till tippen. Olof var en vända till tippen idag med trä.Nu har jag fyllt på med mer..
Det främre är sådant vi ska spara, det bortre är det som ska till tippen. Det är mycket mer än det som syns på bilden :)
Detta ska jag försöka bli klar med i nästa vecka
Några bilder från kvällen, från varje väderstreck

Söder
Öster
Norr
Väster


Björn

Jättekul att se, har varit väldigt nyfiken på detta - ser det ju varje gång man kommer tillbaka från 'stan'.

Har många gånger funderat på om det inte hade kunnat vara energismart att ha en glasad veranda runt hela huset, men detta är ju tiopotenser häftigare.

Sanne Staahlnacke

Kul att du gillar vår tanke! Tanken är att minimera vår miljöpåverkan genom energi, närproducerad mat samtidigt som du inte vill resa bort 😊! Vi vill kunna vistas ute merparten av året och slippa vind och nedserbörd! Välkommen in när du åker förbi!

Björn

Tack, det gör jag gärna någon dag - behöver inte ens köra för det, kan lika gärna komma förbi till fots - jag återfinns ett par hundra meter bakom 'slottet'.

Svar: Du är välkommen! :)
Sanne