glashusetihäljarp.blogg.se

Med detta hus vill jag och min man skapa ett fantastiskt boende där vi kan bli självförsörjande på grönsaker, frukt och bär, minska vår miljöpåverkan och kunna vistas ute större delen av året. Vi flyttar till Häljarp fysiskt men vädermässigt flyttar vi till norra Medelhavet.

Vi har flyttat in....

Kategori: Bilder

Äntligen är vi på plats...vi och katterna stortrivs!

Vi är inte helt klara, duschväggar och speglar saknas i badrummen, tv-väggen ska spacklas och målas, dörren till skafferiet ska monteras och så ska det mjukfogas mellan klinker och vägg på takterassen. Men det gör inget i dagsläget för slutbeskedet är klart och vi får bo i vårt fantastiska hus!
Det är verkligen ett boende utöver det normala. Vi sitter fortfarande ute på kvällarna och äter, eller ja det är ju vårt ute-inne men det känns som ett stort stort uterum!
Nu till lite bilder....jag är sparsam nu när vi har flyttat in. Men ifall ni vill följa våra trädgårdsprojekt så kommer jag att fortsätta lägga upp mängder med bilder framöver!
Sällskapsdelen på takterassen, i förgrunden Smillah som trivts från första minuten i huset, även utan möbler!
Vardagsrum och kök, allt är inte klart men här får ni en liten smakbild i alla fall

För någon vecka sedan var vårt hus med i HD och Landskrona Posten. Tyvärr visar de bara artikeln om man har abonnemang men bilder och reportage kommer i morgon.... /Sanne
Kommentera inlägget här: